Thaitoy Tom

Kao DJ nastupao po lokalnim klubovima i underground partijima (organizator i promotor). 2002. godine pobjedio na lokalnom DJ natjecanju. 2003. sa prijateljima (Phill Dam & Bogy) pokreće projekt LIQUIDNIGHT (promocija elektronske plesne glazbe) kao redoviti radio show na radiu Karlovac (2003-2004) koji kasnije prerasta u serijal klupskih i open air party-a sve do danas kroz udrugu Infinitum. Trenutno je član PSYCORDIA kolektiva (Rijeka-Karlovac) od 2008. Tijekom proteklih nekoliko godina svirao je na mnogim klubskim događajima i open air festivalima u regiji (Psycordia & Astralis), te od 2012. godine nastupa na Life Celebration Festivalu.

Phill Dam

1993.ulazi u glazbene vode kao tehničar na lokalnim radio postajama na kojima je strašću i vještinom napredovao do voditelja i urednika glazbenih emisija. Bila je potrebna samo godina dana da se s radio vala uhvati rezidencije u tada najboljem klubu u gradu. Uslijedile su rezidencije u mnogim svetištima zvuka.1998. nastupa u underground klubu u rodnom gradu gdje se upoznaje s gramofonima i odlučuje se za house kao svoj bazični zvuk koji je danas evoluirao uz primjese deepa, tribala i tech sounda. Bio je u organizaciji raznih underground i klubskih projekata, te je jedan od idejnih zaćetnika “Liquidnight” projekta kojega provodi i danas kroz udrugu Infinitum.

Vladimir Mrkša

U vode elektronske glazbe ulazi 2000. godine. Kao DJ nastupa po lokalnim klubovima i underground partijima. Prolazi kroz tech i progressive house faze da bi se najduže zadržao na electru (Complextro). Od 2010. postaje član Liquidnight tima i zajedno sa Thaitoytom i Phill Dam organizira Open Air i klubske party-e.

Morphis

2012. godine počinje se baviti DJ-ingom te se priključuje udruzi INFINITUM. Ubrzo nakon toga uslijedili su prvi nastupi. U njegovim setovima prevladava brz i dinamičan techno ritam, ponekad sa primjesama tech house-a. Kroz proteklih 5 godine nastupao je na mnogim eventima kao DJ, promotor i organizator.

logici